Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2012

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ "ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΦΡΑΝΚ"

"ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΦΡΑΝΚ" δίνει τις τελευταίες παραστάσεις του ΜΟΝΟ κάθε Σάββατο & Κυριακή στις 6.15μ.μ. και παραστάσεις για σχολεία από τις 9 Ιανουαρίου. Σε ένα δύσκολο και συχνά θολό θεατρικό χειμώνα, η ιστορία της Άννας από τη Φρανκφούρτη ζέστανε τις ψυχές μας με το ανθρώπινο και εξαιρετικό της πνεύμα.

Η παράσταση έτυχε εξαιρετικής ερμηνείας από όλους τους ηθοποιούς της και τις δύο σαιζόν. Τους ευχαριστούμε όλους από καρδιάς.. Όπως και τη Ρέινα Εσκενάζυ που κατάφερε να δώσει το καθημερινό πρόσωπο αυτών των ανθρώπων που κέρδιζαν μέρα με τη μέρα το δικαίωμα στην ελπίδα.


Οι αντιδράσεις όσων παρακολούθησαν την παράσταση ήταν συγκινητικές. Είδαμε έφηβες -συνομήλικες της Άννας - να παθιάζονται από το πάθος της για ζωή, να ριγούν μαζί της στο πρώτο της φιλί και να νιώθουν την απόγνωσή της για το τέλος.. Συναντηθήκαμε με επιζήσαντες του Ολοκαυτώματος που παρακολουθώντας την παράσταση μας μίλησαν για την δική τους εμπειρία. Και φυσικά, ένα μεγάλο μέρος κοινού που για πρώτη φορά ήρθε σε επαφή με την ιστορία και ένιωσε την ανατριχίλα του φασισμού, του ρατσισμού και κυρίως το πόσο επίκαιρα - αλίμονο - είναι όλα αυτά.

Νιώθουμε περήφανοι όλοι οι συντελεστές. Πήραμε την απόφαση οι τελευταίες παραστάσεις να έχουν μειωμένο εισιτήριο 14€ για να μπορέσουν όλοι όσοι δεν παρακολούθησαν την παράσταση να έρθουν να τη δουν.

για το θέατρο Άνεσις,
Βάσια Παναγοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου