Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2011

"ΑΛΗΤΕΣ ΘΕΑΤΡΙΝΟΙ" από Δευτέρα 28 Νοεμβρίου

Λαέρτης Βασιλείου & Τάκης Χρυσικάκος

Αλέκος Συσσοβίτης & Λαέρτης Βασιλείου

Αλέκος Συσσοβίτης & Τάκης Χρυσικάκος

Βάσια Παναγοπούλου & Αλέκος Συσσοβίτης

Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2011


Σάιμον Γκρέυ

«ΑΛΗΤΕΣ ΘΕΑΤΡΙΝΟΙ»

(Stage struck)

Το έργο του Σάιμον Γκρέυ «Αλήτες Θεατρίνοι» ανεβαίνει στο τέλος Νοεμβρίου στο ΑΝΕΣΙΣ – ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ σε σκηνοθεσία Θοδωρή Αθερίδη με τη Βάσια Παναγοπούλου, τον Τάκη Χρυσικάκο, τον Αλέκο Συσσοβίτη και τον Λαέρτη Βασιλείου.

Το έργο «Αλήτες Θεατρίνοι» χαρακτηρίζεται ως θρίλερ – κωμωδία. Πώς αλλιώς θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς ένα έργο όπου οικοδεσπότης είναι ένας αποτυχημένος ηθοποιός αλλά εξαιρετικός διευθυντής σκηνής που ζει στη σκιά της πλούσιας, διάσημης και πολύ φιλόδοξης ηθοποιού συζύγου του; Ο Ρόμπερτ, εγκαταλείποντας τη μόνη επιτυχημένη καριέρα που είχε, αφοσιώνεται στη φροντίδα της “ντίβας” γυναίκας του. Το μόνο που κρατάει για τον εαυτό του είναι κάποιες περιστασιακές περιπέτειες.

Ξεκινάει τη στιγμή που η Άννα ανακοινώνει στον Ρόμπερτ ότι έχει τρεις μέρες προθεσμία για να της αδειάσει τη γωνιά. Αυτό θα δυναμιτίσει την οργή του Ρόμπερτ ο οποίος θα γυρέψει εκδίκηση με τον μόνο τρόπο που γνωρίζει: “Θεατρικά”. Όμως λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο. Ένας ψυχίατρος, ένας ντετέκτιβ, ένας εραστής και ένας πληγωμένος εγωισμός θα του αλλάξουν τα σχέδια... Πού αρχίζει η ζωή και πού το θέατρο; Ποιος θα εκδικηθεί ποιον; Ποιος έχει τον άσσο στο μανίκι; Τι θησαυρό κρύβει η βιβλιοθήκη;

Ένα συγκλονιστικό περιπετειώδες θρίλερ, με καυστική ειρωνεία, κωμικές καταστάσεις, παιγνίδια μυαλού και εξουσίας και απροσδόκητο φινάλε..

Ο Σάιμον Γκρέυ αποτελεί φιγούρα - κλειδί για την Βρετανική δραματουργία του εικοστού αιώνα. Έχει γράψει 40 θεατρικά έργα, έργα για την τηλεόραση, σενάρια για τον κινηματογράφο και 5 νουβέλες.

Κάτω από την ευφάνταστη δημιουργική σκηνοθετική μπαγκέτα του Θοδωρή Αθερίδη, η Βάσια Παναγοπούλου, ο Αλέκος Συσσοβίτης, ο Τάκης Χρυσικάκος και ο Λαέρτης Βασιλείου, συναντιούνται επί σκηνής.

Συντελεστές

Απόδοση: Βάσια Παναγοπούλου & Αλίνα Κοτσοβούλου

Σκηνοθεσία – μουσική επιμέλεια: Θοδωρής Αθερίδης

Σκηνικά: Μυρτώ Αναστασοπούλου

κοστούμια: Ευγενία Ζήντρου

Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη


Προγραμματισμένη έναρξη: Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Παραστάσεις: Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη ώρα 21:30

Εισιτήρια: 18€ (πλατεία), 14€ (εξώστης), 11€ (φοιτητικό)

ΑΛΗΤΕΣ ΘΕΑΤΡΙΝΟΙ από Δευτέρα 28 Νοεμβρίουοι δύο τελευταίες γενικές δοκιμές για την παράσταση θα είναι ανοικτές για το κοινό - ώρες και μέρες θα ανακοινωθούν από εδώ!!